Maaltijdservice aan huis

Vriesverse maaltijden bij u thuis bezorgd. Ledenvoordeel: 10% korting, nu plus aantrekkelijke najaarsactie
Een mevrouw geniet van een warme maaltijd bij haar thuis.

Heeft u geen tijd, mogelijkheid of zin om te koken? Kies dan voor maaltijdservice aan huis van apetito. Kies uit het uitgebreide assortiment van heerlijke vriesverse maaltijden. Er zijn Hollandse en buitenlandse specialiteiten, soepen en desserts. Ook voor speciale diëten of voedingsgewoonten bent u bij maaltijdbezorger apetito aan het juiste adres. Lekker en verantwoord.

Hoe werkt de maaltijdservice?

U bestelt minstens 7 maaltijden tegelijk. Dat kunnen losse maaltijden zijn of een samengestelde dinerdoos van 7 maaltijden. De maaltijden worden door een vaste chauffeur bezorgd die u zo nodig helpt met het opbergen van de maaltijden. U ontvangt de maaltijden vriesvers thuis. U bewaart ze in de diepvries en zodra u een maaltijd wilt eten, gaart u deze in een oven of magnetron.

Assortiment

Op de online menukaart van apetito bekijkt u op uw gemak wat u wilt eten.

Heeft u speciale wensen? Dieet? Er zijn ook speciale maaltijden:

• voor kauw- en/of slikproblemen (gepureerde kleinere porties van ongeveer 275 gram met evenveel voedingswaarde als normale porties)
    • voor een natriumarm dieet
    • voor een glutenvrij dieet
    • voor een melkeiwit- en lactosevrij dieet
    • voor een eivrij dieet
    • halal
    • vegetarisch
    • gepureerd of gemalen

Najaarsactie

Probeer nu de 7 meest bestelde en best gewaardeerde maaltijden voor slechts € 30,- (normaal € 44,69). Bovendien krijgt u 10% ledenkorting op uw vervolgbestellingen. De actie loopt tot en met 30 november 2017.

Het actiepakket bestaat uit:

• grootmoeders kippannetje
    • runderlapje met stoofpeertjes
    • macaronischotel
    • stamppot zuurkool
    • lekkerbekje met peultjes en wortelen
    • nasi goreng
    • rundergehaktbal met rode bieten.

Passen deze maaltijden niet in uw dieet? Informeer gerust naar andere mogelijkheden.

Maaltijdservice aanvragen

Vraag de maaltijdservice aan huis aan en apetito neemt binnen een werkdag telefonisch contact met u op. U ontvangt dan een starterspakket. Daarin zitten: een aanmeldformulier, een machtigingsformulier voor automatisch incasso, informatie over het bestellen en een brochure met alle maaltijden. Vervolgens bestelt u rechtstreeks bij apetito. Dat kan schriftelijk via het bestelformulier, telefonisch of in de website van apetito.

Welkomstactie

Maakt u voor het eerst gebruik van de maaltijdservice? Dan krijgt u als welkomstgeschenk € 12,50 korting op uw tweede bestelling.

Waarom maaltijdservice aan huis?

• Keuze uit ruim 130 maaltijden, voorgerechten en desserts.
      • Ook speciale dieetmaaltijden.
      • Vriesvers zodat smaak en vitaminen behouden blijven.
      • Eenvoudig op te warmen in oven of magnetron.
      • Eenvoudig te bestellen, schriftelijk, per telefoon of in de webshop.
      • Wekelijks gratis bezorgd.
      • Geen verplichtingen.

Uw voordeel als lid

• Als lid krijgt u 10% korting op het hele assortiment van apetito.
      • Hoofdmaaltijd naar keuze vanaf € 4,94 (normaal € 5,49)
      • Kleine-portie-maaltijd bij kauw- en/of slikproblemen voor € 6,07 of € 6,29 (normaal € 6,75 en € 6,99)
      • Samengestelde dinerdozen van 7 maaltijden vanaf € 33,09 (normaal € 36,77)

• U bent lid van de ledenvereniging. Nog geen lid? Meld u nu aan als lid!
      • De levertijd van uw bestelling is 1 week.
      • Elke bestelling bedraagt minimaal 7 maaltijden.
      • apetito bezorgt uw bestelling eenmaal per week op een vast dagdeel.
      • De najaarsactie loopt tot en met 30 november 2017.
      De maaltijd aan huis wordt bezorgd door een chauffeur van apetito.