Slechts €20,50per jaar
  • Gratis hulp en advies van onze ledenconsulenten
  • Gratis loophulpmiddelen lenen, zoals krukken
  • Gratis behartiging van uw belangen
  • Collectieve korting bij diverse zorgverzekeraars
  • Korting op personenalarmering, cursussen, in de thuiszorgwinkel en nog veel meer

Ledenvereniging is uw gids

De ledenvereniging is er als u wel wat hulp kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Ziek thuis ligt. Net een kindje hebt gekregen. Of als het leven gewoon even tegenzit. De ledenvereniging is uw gids en helpt u verder. Zodat u door kunt met uw leven. Zelfstandig, veilig en plezierig.

Ledenconsulent

• Elke werkdag kunt u gratis een beroep doen op onze ledenconsulent. Zij helpt u graag met uw vragen over welzijn, wonen en zorg. Zij kent de weg in de wereld van hulp, ondersteuning en zorg, en weet precies bij wie u het beste terecht kunt.
  • Voor moeilijke vragen komt de ledenconsulent graag bij u thuis. Gratis. Dan kunt u in alle vertrouwelijkheid praten over uw persoonlijke situatie.

Slechts € 20,50 per kalenderjaar

Lid zijn van de ledenvereniging kost u slechts € 20,50 per kalenderjaar. Iedereen die op uw huisadres woont, mag gebruik maken van hetzelfde lidmaatschap. Sluit u nu aan bij de 330.000 huishoudens die al lid zijn. En profiteer van onze gratis producten en diensten, kortingen en extra service.