Hulpmiddelen

10 tot 25% ledenkorting op alle artikelen en hulpmiddelen bij alle thuiszorgwinkels van Medipoint in heel Nederland.
Een kijkje in een thuiszorgwinkel van Medipoint

Neem contact op met de thuiszorgwinkel

In de thuiszorgwinkel koopt, leent of huurt u artikelen en hulpmiddelen voor u en uw gezinsleden. Als lid krijgt u op tien geselecteerde hulpmiddelen 25% korting en op alle andere hulpmiddelen 10% korting.

10% korting
U ontvangt als lid ten minste 10% korting op de aanschaf van hulpmiddelen in de thuiszorgwinkel van Medipoint. Of bestel deze hulpmiddelen via de webwinkel.

25% korting
Profiteer van maar liefst 25% korting op tien speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen die u ondersteunen zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. De 25% ledenkorting geldt alleen voor tien geselecteerde artikelen. U vindt ze in deze tabel.

Najaarsactie
Elke drie maanden heeft de thuiszorgwinkel een speciale actie. U krijgt dan extra korting op speciaal geselecteerde artikelen en hulpmiddelen. Bekijk het najaarsaanbod op de website van Medipoint.

Thuiszorgwinkels van Medipoint
U kunt de hulpmiddelen met 10% of 25% korting kopen in de thuiszorgwinkels van Medipoint.

Online bestellen
Hulpmiddelen met 10% korting kunt u bestellen in de webwinkel.

De tien speciaal geselecteerde artikelen met 25% korting bestelt u via: ledenactie 2017.

Een online bestelling wordt vanaf € 50,- gratis thuisbezorgd binnen Nederland. Een online bestelling onder € 50,- wordt bezorgd tegen € 3,95 per pakket, als het bezorgadres in Nederland is.

Vragen

Heeft u een vraag over een hulpmiddel of de winkelvoorraad? Neem rechtstreeks contact op met Medipoint via 088 - 10 20 100. Dat kan 24 uur per dag, zeven dagen per week, tegen lokaal tarief.

Of ga langs bij een thuiszorgwinkel. Kijk in het winkeloverzicht voor een winkel bij u in de buurt.

In de thuiszorgwinkel vindt u artikelen zoals een:

• bedverhoger
  • borstkolf
  • hometrainer
  • krukken
  • rolstoel
  • scootmobiel
  • sta-op-stoel
  • telefoon met grote toetsen
  • verpleegartikelen
  • verzorgingsartikelen
  • weegschaal.

Uw voordeel als lid

Dit is uw ledenvoordeel:

Bent u nog geen lid?
U kunt lid worden in de winkel. U profiteert dan meteen van uw ledenvoordeel. Of word online lid.

Voorwaarden

• Een online bestelling vanaf € 50,- wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland.
  • Een online bestelling onder € 50,- wordt bezorgd tegen € 3,95 per pakket binnen Nederland.
  • de 25% korting geldt alleen voor de tien speciaal geselecteerde artikelen en bestelt u via: ledenactie 2017.

Meer over