Doe mee aan proef Leefstijlmonitoring

Beter weten, beter zorgen
Oudere man met mok zit op een stoel in de huiskamer

Wilt u meedoen aan de proef? Bel meteen! Onze ledenconsulent helpt u graag verder.

Zorgt u voor iemand anders die alleen woont? En maakt u zich wel eens zorgen over de veiligheid van uw naaste? Omdat diegene beginnende dementie heeft bijvoorbeeld? Of steeds gemakkelijker kan vallen? Dan is Leefstijlmonitoring de oplossing voor u. Dat is een slim systeem dat u vertelt hoe het gaat met uw naaste. En dat alarm slaat als er iets aan de hand is. Dat neemt heel wat zorgen weg. Een gerust gevoel.

Hoe werkt Leefstijlmonitoring?

Trendanalyse

Leefstijlmonitoring is een slim en zelflerend systeem. Sensoren in huis meten de bewegingen van uw naaste. Het systeem herkent daar patronen in. Na twee weken kent het systeem de leefstijl van uw naaste, dus wat diegene elke dag doet en hoe. U volgt uw naaste in de app op uw smartphone:

• Als uw naaste iets anders doet dan normaal. Hij of zij komt bijvoorbeeld niet uit bed, blijft langer dan normaal in de badkamer.
  • Als er een verandering in een patroon sluipt. Hij of zij gaat bijvoorbeeld steeds langzamer lopen, gaat steeds vaker naar het toilet.

Alarm

Als er iets aan de hand is, slaat het systeem alarm. Bijvoorbeeld, omdat uw naaste is gevallen of niet is thuisgekomen. U kiest wie wordt gewaarschuwd:

• Uzelf op uw smartphone
  • 24-uurs alarmcentrale

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Leefstijlmonitoring werkt, over de app? Bekijk de volgende filmpjes:

Hoe werkt Sensara HomeCare?
Hoe werkt de smartphone app Sensara HomeCare?

Aanmelden voor proef

Wilt u meedoen aan de proef met Leefstijlmonitoring? Kies uw abonnement, het sensorpakket dat u nodigt heeft en of u de sensoren wilt laten installeren door een monteur of door uzelf. Bel 088 - 383 20 00.

Abonnementen

Variant 1 – sensorpakket

• U ziet in de app of uw naaste iets anders doet dan normaal.

Variant 2 – sensorpakket met trendanalyse

• U ziet in de app of er veranderingen sluipen in de leefstijl van uw naaste.
  • € 5,00 per maand

Variant 3 – sensorpakket met 24-uurs alarmcentrale

• De alarmcentrale belt u als uw naaste iets anders doet dan normaal, er veranderingen sluipen in de leefstijl van uw naaste of als er alarm is. U kunt daarnaast de app gebruiken.
  • € 10,00 per maand

Sensorpakketten

Sensorpakket appartement

• € 50,00 (normaal € 400,00)

Sensorpakket woonhuis

• € 75,00 (normaal € 450,00)

Installatiekosten

Installatie door monteur

• € 85,00

Installatie door uzelf

• Degene die gemonitord wordt:

• Is lid van de ledenvereniging. Nog geen lid? Meld u nu aan als lid!
    • Woont alleen.
    • Heeft werkende wifi in huis.
    • Neemt een abonnement tot en met 31 maart 2018. Het abonnement eindigt automatisch. Het sensorpakket mag u houden en blijven gebruiken.
    • Doet samen met u mee aan het gebruiksonderzoek.
  • Deelname op volgorde van aanmelding.