Brein in Beweging (RGM)

Train uw geheugen, concentratie en balans op het ritme van muziek. Exclusief voor leden: slechts € 40,- (normaal € 80,-)
Groep mensen beweegt met plezier in gymzaal

Heeft u belangstelling voor deze cursus? Bel ons. Dan krijgt u een bericht wanneer de cursus bij u in de buurt wordt gegeven.

Als u regelmatig beweegt, blijft u langer gezond. Lichamelijk én geestelijk. Houd uw brein fit en kom elke week een uurtje bewegen op de cursus Brein in beweging (RGM). Dan hebt u niet alleen veel plezier, u traint ook uw geheugen, concentratie, balans en nog veel meer.

Instapcursus

Maak op deze instapcursus kennis met de Ronnie Gardiner Methode (RGM): u beweegt op het ritme van muziek en zet daarbij verschillende delen van het lichaam aan het werk. Ogen, oren, handen, voeten...  alles beweegt mee. Zo ontstaan er verbindingen in de hersenen die er niet of niet meer waren. Dit zorgt voor een betere samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. En dat heeft een positief effect op:

• Geheugen
  • Concentratievermogen
  • Lichaamsbalans
  • Coördinatie
  • Motoriek
  • Spraak-, lees- en leervermogen
  • Zelfvertrouwen
  • Stemming

Fit brein

De Ronnie Gardiner Methode is goed voor een fit brein, maar vooral bij:

• MS (Multiple Sclerose)
  • Ziekte van Parkinson
  • Dementie
  • Niet-aangeboren hersenletsel
  • TIA of beroerte (CVA)
  • Aandachtsstoornissen, bijvoorbeeld ADHD
  • Burn-out
  • Depressie
  • Ouderdomsvergeetachtigheid

De instapcursus Brein in beweging (RGM):

• Zorgt voor een beter geheugen, concentratie, balans en nog veel meer.
  • Bestaat uit oefeningen die rustig worden opgebouwd en die iedereen kan leren.
  • Kunt u thuis ook doen: u krijgt oefeningen mee.
  • Wordt gegeven door gecertificeerde RGM-docenten.

Vervolgcursus

Heeft u baat bij de cursus Brein in beweging (RGM)? En wilt u een stapje verder gaan dan de instapcursus? Kom dan naar de vervolgcursus. Die gaat in januari 2018 van start.

Uw voordeel als lid

U betaalt slechts € 40,- (normaal € 80,-).

• U bent lid van de ledenvereniging. Nog geen lid? Meld u nu aan als lid!
  • Minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers per cursusgroep
  • Aanmelding tot 1 week voor de startdatum.
  • Inschrijving op volgorde van binnenkomst.