Klik & Win actie

U hoeft niet in te loggen om aan de Klik & Win actie deel te nemen!
Alleen uw mailadres invullen is voldoende.
Klik op de prijs waar u kans op wilt maken.

Prijs - Zaklamp en oplader ineen

Win de zaklamp en oplader ineen ter waarde van € 34,99.

De Hybridlight HL250 is een zaklamp en smartphone-oplader ineen. Dit apparaatje laadt zichzelf met iedere lichtbron op. Of dat nu de zon is of een keukenlamp. Ook kunt u hem sneller opladen met een micro-usb-kabel. Als alle zonne-energie is verbruikt, springt de lamp over op de batterijmodus zodat u niet in het donker zit.

Klik hier als u kans wil maken op deze prijs

Prijs - 2 kaartjes voor Opera Classics

Maak kans op 2 kaartjes voor Opera Classics ter waarde van € 70,- (entreeprijs voor leden).

Luister in het Concertgebouw in Amsterdam naar meeslepende operamelodieën en wereldberoemde aria's.
Datum: zondag 25 juni 2017, 14.15 uur.

Klik hier als u kans wilt maken op deze prijs

Wint u niet en wilt u toch gaan? Leden krijgen korting en betalen slechts € 35,- per ticket (niet-leden € 80,-).
Kijk voor meer korting op klassieke concerten op www.ledenvereniging.nl/concerten.