The Lion King

Compleet verzorgd uitstapje, ook als u zorg nodig heeft
The Lion King
Geniet van de schitterende musical The Lion King in het AFAS Circus Theater in Scheveningen. U reist in een luxe touringcar, verblijft in een comfortabel hotel en heeft een lekker dagje voor uzelf. Heeft u in Scheveningen zorg nodig? Geen probleem! Uw ledenvoordeel: vanaf € 199,-

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een onvergetelijke theaterervaring.

2-daagse busreis

• Vervoer per luxe touringcar Veenstra Reizen
  • 3-gangendiner in Scheveningen
  • 1e rang ticket The Lion King
  • Comfortabel hotel
  • Heerlijk tijd voor uzelf

Van dag tot dag

Zaterdag - U stapt op de bus op een opstapplaats bij u in de buurt. Na aankomst in het hotel (rond 14.00 uur) heeft u tijd om u op te frissen. Nadat iedereen is ingecheckt, brengen we u naar Scheveningen. Daar kunt u heerlijk uitwaaien op de boulevard. Rond 17.15 uur volgt het 3-gangendiner, waarna u rond 19.00 uur vertrekt naar het AFAS Circus Theater voor een onvergetelijke voorstelling van Disney’s The Lion King. Na afloop keert u terug naar het hotel voor de overnachting of neemt u nog een afzakkertje.

Zondag - Nadat u van het ontbijt heeft genoten, kunt u nog een lekker dagje genieten van Scheveningen en Den Haag. Om 15.00 uur vertrekt u met de bus terug naar uw uitstapplaats.

Weekend 1 en 2 juni 2019

• Hotel Novotel Den Haag World Forum****
  • Voor leden € 199,- p.p. (normaal € 249,-)
  • Toeslag eenpersoonskamer € 49,-
  • Opstappen in Buitenpost, Leeuwarden, Heerenveen, Emmeloord, Lelystad of Almere
  • Tickets verkrijgbaar t/m 25 april 2019, daarna op aanvraag

Weekend 22 en 23 juni 2019

• Hotel Ibis Den Haag City Centre***
  • Voor leden € 235,- p.p. (normaal € 285,-)
  • Toeslag eenpersoonskamer € 65,-
  • Opstappen in Hoogkerk, Haren, Assen, Hoogeveen, Zwolle of Ede
  • Tickets verkrijgbaar  t/m 10 mei 2019, daarna op aanvraag
Body

Girafs uit The Lion KingZo boekt u tickets

1. Klik hieronder op Inloggen.
  2. Volg de instructies.

Verpleging, verzorging of hulpmiddelen nodig?

Heeft u in Scheveningen verpleging of verzorging nodig? Bijvoorbeeld, verzorging van een wond, of hulp bij wassen en aankleden? Of heeft u hulpmiddelen nodig zoals krukken, een rollator of rolstoel? U regelt het eenvoudig via Zorg op vakantie. Met ledenvoordeel.

Mogelijkheden Zorg op vakantie bekijken

Uw voordeel als lid

• Voor het weekend 1 en 2 juni 2019 betaalt u slechts € 199,- (normaal € 249,-)
  • Voor het weekend 22 en 23 juni 2019 betaalt u slechts € 235,- (normaal € 285,-)
  • Uw introducés mogen ook mee voor deze actieprijs!

Voorwaarden

• U bent lid van Icare Ledenvereniging of Zorggroep Meander Ledenvereniging. Voor € 20,50 per jaar bent u al lid. Lid worden
  • Vermelde prijzen zijn exclusief reis- en annuleringsverzekering en € 12,00 reserveringskosten
  • Deze actie geldt niet voor leden van Evean Ledenvereniging.

Meer over