Zien we u op de ledendag?

Zin in een gezellige middag uit bij u in de buurt? U bent van harte welkom, de entree is gratis

De ledenvereniging organiseert ook dit jaar weer de ledendag. Een gezellige middag boordevol leuke activiteiten en interessante workshops, dit jaar met als thema 'Langer zelfstandig blijven wonen’. Komt u ook?

Langer zelfstandig blijven wonen

Loopt u weleens kritisch door uw huis? Is uw woning veilig en past deze nog bij uw situatie? Of kan er wel wat verbeterd worden? Op de ledendag ontvangt u slimme tips en ideeën voor extra gemak en veiligheid in huis. Voor uzelf of voor een ander, voor nu of misschien voor later. Ontdek deze middag wat er allemaal mogelijk is en laat u informeren en adviseren.

Data en locaties

Donderdag 5 oktober
AFAS Stadion (AZ) in Alkmaar
Bekijk de foto's van de ledendag in Alkmaar >>

Dinsdag 10 oktober
Zaantheater in Zaandam
Bekijk de foto's van de ledendag in Zaandam >>

Woensdag 18 oktober
Theater vanBeresteyn in Veendam
Bekijk de foto's van de ledendag in Veendam >>

Vrijdag 20 oktober
Theater de Tamboer in Hoogeveen
Bekijk het programma in Hoogeveen >>

Donderdag 26 oktober
Bouw & Infrapark in Harderwijk
Bekijk het programma in Harderwijk >>

Donderdag 2 november
Theater De Spiegel in Zwolle
Bekijk het programma in Zwolle >>

Kosten

De toegang is gratis, op vertoon van uw ledenpas. Als lid profiteert u bovendien van vele beursaanbiedingen en winacties.
Aanmelden is niet nodig. Neem gerust een familielid, buur of vriend(in) mee.

Meer informatie

Heeft u nog een vraag over de ledendagen? Bel de ledenvereniging, 088 - 383 20 00. Houd ook het ledenmagazine van najaar 2017 in de gaten. Daarin leest u meer over de ledendagen.

We ontmoeten u graag op de ledendag!