Kijk vooruit

Kies een zorgverzekering die bij u past

Voorkom financiële verrassingen

Moet u geregeld naar de tandarts? Heeft u fysiotherapie nodig, of juist veel medicatie? Misschien heeft u een kinderwens? Kies voor een zorgverzekering die bij uw situatie past. Voorkom onnodige financiële verrassingen en verzeker u voor precies die zorg die voor ú belangrijk is.

Pillen kies halter

Enig idee wat uw zorgverzekering in 2018 gaat kosten?

Bekijk zorgpremies 2018

Welke zorgverzekering past het best bij uw leeftijd?

Uw leeftijd speelt een belangrijke rol als u een passende zorgverzekering kiest. Uw keuze verandert dus met de jaren. Kijk naar wat u nu nodig heeft, en welke zorgverzekering daarbij het best past.

Kies

18 - 40 jaar

Wilt u graag kinderen? Is er een kindje op komst? Misschien heeft u al iets oudere kinderen en hebben ze een beugel nodig.

40 - 65 jaar

Veertig-plus betekent dat uw ogen achteruit kunnen gaan. Bent u verzekerd voor een bril of lenzen? Ook een aanvullende verzekering fysiotherapie kan prettig zijn.

65 - 75 jaar

De kans dat u op deze leeftijd meer zorg nodig heeft, wordt groter. Denk aan vervangende mantelzorg, maar ook aan hulpmiddelen zoals een rollator.

75+

Welke zorgverzekering is geschikt als u een kunstgebit nodig heeft? Of een rollator? En hoe wordt uw mantelzorg vergoed als u niet meer alles alleen kunt?

Pillen

zorgverzekeringen met ledenkorting

Als lid van de ledenvereniging ontvangt u collectiviteitskorting bij deze 4 zorgverzekeraars.

Avéro Achmea

Heeft u nu een zorgverzekering bij Avéro Achmea, met collectiviteitskorting via de ledenvereniging? In 2018 loopt uw zorgverzekering met korting gewoon door. Dus 5% korting op de maandpremie basisverzekering en 10% korting op de maandpremie aanvullende verzekering.

Meer weten?

Bereken uw zorgpremie 2018 op de website van Avéro Achmea, of bel 071 751 00 22

Body

Ledenvereniging is uw gids

Body
Slechts €20,50per jaar
  • Gratis hulp en advies van onze ledenconsulenten
  • Gratis loophulpmiddelen lenen, zoals krukken
  • Gratis behartiging van uw belangen
  • Collectieve korting bij diverse zorgverzekeraars
  • Korting op personenalarmering, cursussen, in de thuiszorgwinkel en nog veel meer
Lid worden

De ledenvereniging is er als u wel wat hulp kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Of ziek thuis ligt. Als u net een kindje heeft gekregen. De ledenvereniging is uw gids en helpt u verder. Zodat u door kunt met uw leven. Zelfstandig, veilig en plezierig.

Collectiviteitskorting op uw zorgverzekering

De ledenvereniging maakte voor 2018 kortingsafspraken met 4 grote Nederlandse zorgverzekeraars. Daarnaast krijgen leden vele andere voordelen bij deze zorgverzekeraars! Als lid kunt u hiervan profiteren.

Slechts € 20,50 per kalenderjaar

Lid zijn van de ledenvereniging kost u slechts € 20,50 per kalenderjaar. Iedereen die op uw huisadres woont, mag gebruik maken van hetzelfde lidmaatschap. Sluit u nu aan bij de 330.000 huishoudens die al lid zijn. En profiteer van onze gratis producten en diensten, kortingen en extra service.

Heeft u al een zorgverzekering met collectiviteitskorting via de ledenvereniging? Bent u tevreden? Dan hoeft u niets te doen en bent u ook in 2018 voordelig verzekerd.