Loophulpmiddelen en scootmobiels

Exclusief voor leden: gratis huur loophulpmiddelen
Jongeman in scootmobiel en jonge vrouw op straat
Heeft u moeite met lopen of heeft u iets gebroken? En zoekt u krukken of een rollator? Deze loophulpmiddelen worden niet volledig vanuit de basisverzekering vergoed. Als lid van de ledenvereniging leent u wel gratis een aantal van deze loophulpmiddelen.

Huur

Maximaal 26 weken gratis huur

(normaal vanaf € 4,- per week)

• Krukken (minimaal 3 weken huur)
  • Looprekken (minimaal 3 weken huur)
  • Drie- en vierpotenwandelstokken

Eerste 2 weken gratis huur

• Standaard rollator (normaal € 8,- per week)
  • Scootmobiel (bij minimaal 4 weken huur)

Aanvragen

• Een loophulpmiddel leent u bij Medipoint (thuiszorgwinkel, webwinkel of telefonisch: 088 102 0100), en bij Zuiver Zorg (Gildenstraat 1a, 3861 RG Nijkerk, 033 - 762 07 00).
  • Een scootmobiel huurt u bij Medipoint (thuiszorgwinkel, webwinkel of telefonisch: 088 102 0100), en bij Zuiver Zorg (Gildenstraat 1a, 3861 RG Nijkerk, 033 - 762 07 00). Aflevering binnen 5 werkdagen
  • Houd uw zorgverzekeringspas en ledenpas bij de hand!

Wanneer een scootmobiel?

• U heeft tijdelijk een scootmobiel nodig.
  • U probeert graag een scootmobiel uit voor u die aanschaft.
  • U wilt snel een scootmobiel.
  • U wilt af en toe een scootmobiel wanneer het u uitkomt.

Uw voordeel als lid

• Eenvoudige loophulpmiddelen gratis lenen bij thuiszorgwinkel Medipoint: krukken, looprekken en drie- en vierpotenwandelstokken.
  • Eerste 2 weken geen huur voor een standaard rollator en scootmobiel.

Kosten scootmobiel

4 weken huur € 97,86 (normaal € 147,86)
Daarna per dag € 6,99
Borg € 120,-
Bezorgen en ophalen € 50,-
Rijles 30 minuten (niet verplicht) € 50,-

• Neem uw zorgverzekeringpas en ledenpas mee.
  • Gratis uitleen geldt alleen voor het loophulpmiddel zelf.
  • Een loophulpmiddel kunt u gratis ophalen bij een thuiszorgwinkel. Bezorgen kost € 7,50 per rit.
  • Een scootmobiel kunt u niet ophalen in de thuiszorgwinkel. Deze wordt bij u thuis bezorgd en opgehaald.
  • Lichtgewicht rollators worden niet vergoed; u kunt deze huren of kopen. Huren van een lichtgewicht rollator kost € 12,50 per week.
  • Na de gratis uitleenperiode of als u geen lid bent, kost uitleen van krukken, drie- en vierpoten wandelstokken en looprekken € 4,- per week en van standaard rollators € 8,- per week.
Uitsnede van een scootmobiel