Verkeerde ledenpas voor 2019 ontvangen? Meld het ons en u krijgt een nieuwe.
Als mantelzorger tijdelijk of langdurig zorg regelen voor een naaste? Lees waar u welke zorg kunt aanvragen.
E-nummers hebben een slechte naam. Is dat terecht? De zin en onzin over E-nummers.
belastingenvelop

Belastingservice aan huis

Laat uw aangifte doen door een ervaren belastingadviseur. Per post, per mail of bij u thuis.
Havengezicht Marken

Dagtocht Marken en Volendam

Genieten van een geheel verzorgde dagtocht naar Marken en Volendam? Met ledenvoordeel: slechts € 49,95 (normaal € 65,-).
Hutspot

Maaltijdservice aan huis

Vriesverse maaltijden bij u thuis bezorgd.  Leden krijgen 10 % korting op het hele assortiment van apetito.

Waarom de ledenvereniging?

De ledenvereniging is er als u wel wat hulp kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Een zieke helpt. Ziek thuis ligt. Net een kindje hebt gekregen. Of als het leven gewoon even tegenzit. De ledenvereniging helpt u verder. Zodat u door kunt met uw leven. Zelfstandig, veilig en plezierig. En dat voor maar € 20,50 per kalenderjaar.

Top 5 ledenvoordeel

• Gratis hulp en advies van onze ledenconsulenten
  • Gratis loophulpmiddelen lenen, zoals krukken
  • Gratis behartiging van uw belangen
  • Collectieve korting bij diverse zorgverzekeraars
  • Korting op personenalarmering, cursussen, in de thuiszorgwinkel en nog veel meer
Ledenconsulent aan de telefoon

Heeft u een vraag?

Wilt u persoonlijk advies?

Onze ledenconsulent helpt u graag!

Bel naar: